0 مورد   0 ریـال

آرشیو مطالب





انتخاب غذاساز مناسب

شنبه 29 خرداد 1395
غذاساز چیست؟ ساده ترین تعریف می‌تواند اینگونه باشد: غذاساز ابزاری است که برای انجام سریع و راحت کارهای تکراری آشپزخانه طراحی شده است. خرد کردن، آسیاب کردن، ورقه کردن، ریز‌ریز کردن، پوره کردن و رشته‌رشته کردن کارهای تکراری و طاقت‌فرسایی هستند که با استفاده از این ابزار بسیار ساده‌تر انجام می‌شوند. مخصوصا وقتی که میهمان دارید و قرار است این کارها را در حجم زیاد انجام دهید، غذاساز می‌تواند یک ناجی بی‌همتا باشد!   درست است که در بازار مدلهای مکانیکی ساده‌ای هم وجود دارند که برخی از این کارها را مقداری ساده‌تر انجام ...

معیارهای یک اتوی خوب

شنبه 29 خرداد 1395
 اتو یکی از وسایل پرمصرف خانگی است که نه تنها برای صاف کردن و زیباتر نمودن ظاهر لباسها از آن استفاده می شود، بلکه به سبب تماس کفی بسیار داغ آن با البسه در ضدعفونی و میکروب زدایی نمودن آنان نیز بسیار مؤثر است. با ما همراه شوید و نکاتی راجب این دستگاه مطالعه کنید.  اتو به انواع اتوی خشک، اطو بخار تقسیم میشود که اتو بخار با مخزن مجزا و بخارگر برای انواع خاصی از البسه مناسب تر بوده که هرکدام ویژگی های خود را نیز داراست. رچه حساسیت بیشتری نسبت به صاف بودن و آراستگی ظاهری لباسهای خود داشته و از جمله کسانی باشید که به جای سپردن لباسها، ...
ایمیل شما برای عضویت در خبرنامه